Wednesday, January 18, 2012

Anti-blogg.

Saker jag inte bloggat om de senaste dagarna:
-Den skrämmande ignoranta och korkade (mans-)reaktionen på Jerringpriset, pga det har andra redan bloggat om här och här till exempel, och jag har redan rantat om vad jag tycker om brudar och hästar här. (Funfact ur vardagen i dag: En rätt snäll snubbe på jobbet som inte menade nåt illa citerade en kompis till honom som facebookat om att denne ville ha Jerring-priset nästa år ifall han lyckades hålla sig uppe på nånjävlaishockeyspelares rygg när spelaren vann poängligan i elitserien. Jag tror att han nu tycker att jag är sjukt humorbefriad, och spred dålig stämning i största allmänhet.)
- Pär Ström, pga tänker att han borde gå att tiga ihjäl, och pga att andra har skirivit om det här.
- Min träning, pga att jag tänker att jag kommer alienera de få läsare som härdar ut om jag utvecklar mina resonemang kring vilket soundtrack som bäst matchar bygga-benmuskler-gymprogrammet som råkörs inför alpsemestern.
- Vad jag drömt om, pga astråkigt att läsa om.

Jag har förresten förstått att det är comme il faut bland Big Bloggers att recykla sina gamla inlägg när inspirationen tryter, så nästa gång jag inte har något att bloga om kommer ni spammas av favoriterirepres i stället. Det blir väl kul för er.

In other news åker jag sjukt snart till alperna med den här och den här bruden, bland andra, och jag förutser att det kommer bli spektakulärt på nästan alla sätt, men däremot inte heller resultera i oerhört tänkvärda blogginlägg, pga att man som vi tidigare pratat om blir lite lite dum av av skidåkning. Lycklig, men dum.

2 comments:

Mirijam Geyerhofer said...

VARFÖR VET JAG INTE ATT DU HAR EN BLOGG?????

Terry said...

FÖR ATT DU HATAR MIG?!